İş

Acer, Üstün Performanslı Aspire Vero Dizüstü Bilgisayar ve Acer Vero Projektör ile Çevre Dostu Vero Serisini Genişletiyor

  • Her iki yeni fabrikanın kasalarında yüzde 40’tan fazla tüketici sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) plastik kullanılmış ve ambalajları tamamen geri dönüştürülebilir malzemeler içeriyor.

Acer, işletmeleri ve tüketicileri yüksek performanslı, güç tasarrufu sağlayan teknolojilerle donatmak için daha fazla seçenek sunan Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P) dizüstü bilgisayar ve Acer Vero PL3510ATV lazer projektör de dahil olmak üzere yeşil ürün yelpazesindeki en son ürünü duyurdu. ve karbon ayak izlerini azaltmak. tanıtıldı.

Aspire Vero 15 dizüstü bilgisayar, Intel® Evo™ dizüstü bilgisayarın aynı anda daha fazlasını yapmasını sağlamak için tasarlanmış Intel® Iris® Xe grafik özelliklerine sahip 13. Nesil Intel® Core™ işlemcilerden güç alır. Bugüne kadar pek çok ödüle layık görülen Aspire Vero serisi, kasasında kullanılan tüketici sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) plastik malzeme sayesinde dayanıklılıktan ödün vermeden CO2 emisyonunu azaltıyor. Cihaz ayrıca 15 inç FHD IPS ekrana, pil yönetimi için Acer VeroSense™ özellikli 1440p QHD web kamerasına ve Acer PurifiedView™ ve Acer PurifiedVoice™ işbirliği teknolojilerine sahiptir.

Acer ayrıca uzun süreli parlaklık için Full HD çözünürlük, 4.800 ANSI lümen diyot ve 30.000 saatlik lamba ömrüne sahiptir.[4] Dikkat çekici Acer Vero, PL3510ATV projektörü de tanıttı. Lazer teknolojisiyle geliştirilen projektörün güç tasarruflu tasarımı, geleneksel lamba tabanlı projektörlere göre yüzde 48’e kadar daha fazla enerji tasarrufu sağlar.[2] . Sonuç olarak, daha uzun ürün ömrü sayesinde hem toplam sahip olma maliyetini hem de karbon ayak izini azaltır. Acer’ın Earthion platformuna uygun olarak, en son Vero eserlerinin kasalarında PCR plastik ve geri dönüştürülebilir ambalajlar kullanılıyor.

Acer Aspire Vero 15 Dizüstü Bilgisayar

Aspire Vero 15 (AV15-53P), güçlü ve şık görünümlü bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyan kullanıcılara hitap etmek için çevre dostu tasarımı ve bir dizi yüksek performans özelliğini bir araya getiriyor. 15,6 inç Full HD ekran[4], 16:9 en boy oranı ve yüzde 100 sRGB[4] Geniş ekran alanı ile kullanıcıların iş ve eğlence ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Intel Iris Xe grafikli 13. Nesil Intel Core i7 işlemcilerden güç alan Windows 11 dizüstü bilgisayar, kullanıcıların çalışırken, oluştururken veya oyun oynarken üretkenliklerini en üst düzeye çıkarmalarına ve gerçek dünyada hızlı şarj etme ve uzun pil ömrü, yanıt verme hızı ve anında uyanmalarına yardımcı olur. Akıllı işbirliği ve akıllı işbirliği gibi temel deneyim hedeflerine ulaşmak için tüm Intel Evo dizüstü bilgisayar ihtiyaçlarını kapsar.

Aspire Vero 15 ayrıca daha kaliteli konferans görüşmeleri için Acer PurifiedView ve AI Noise Reduction teknolojisine sahip PurifiedVoice özellikli 1440p QHD kamera ile birlikte gelir. Cihaz, güvenli ve sorunsuz iletişim için Wi-Fi 6E teknolojisi ve aynı anda iki Thunderbolt™ bağlantı noktası, 4 Type-C USB bağlantı noktası, iki USB 3.2 Gen 1 Type-A bağlantı noktası, 1 HDMI 2.1 bağlantı noktası ile donatılmıştır, DC içerir güç girişi ve bir ses girişi. Kapsamlı temas noktaları yelpazesiyle, kullanıcılar nerede olurlarsa olsunlar bağlı ve üretken kalırlar. Ayrıca 16 GB’a kadar yerleşik LPDDR5 bellek ve 1 TB’a kadar depolamayı destekleyen iki M.2 SSD ile donatılmıştır.

Çevre Dostu Tasarım

Aspire Vero 15, Acer’ın sürekli pozitif çevresel etki hedefi doğrultusunda daha fazla geri dönüştürülmüş malzeme içerecek, cihazın ömrünü uzatacak ve atıkları daha da azaltacak şekilde titizlikle tasarlanmıştır. Önceki nesil çevre dostu dizüstü bilgisayarlara göre günlük kullanıma ve yıpranmaya karşı daha dayanıklı olacak şekilde tasarlanan Aspire Vero 15’in kasasında kullanılan plastik içeriği yüzde 30’dan yüzde 40’a çıkarılırken, CO2 emisyonu yüzde 30 azaltıldı. kase üretiminde.[1] . Cihazın çarpıcı boyasız kasası daha az uçucu organik bileşik içerirken, tuş başlıkları ve adaptör kasasında yüzde 50 PCR malzemesi kullanılıyor. Pürüzsüz OceanGlass™ dokunmatik yüzey ayrıca okyanustan geri dönüştürülmüş plastik içerir.

Cihazın ömrünü daha da uzatmak için onarımı ve kullanım ömrü sonunda geri dönüşümü kolaylaştırmak için standartlaştırılmış vidalar kullanır. Cihaz, ergonomik dizüstü bilgisayar sehpası olarak da kullanılabilen, yüzde 100 geri dönüştürülmüş kağıt ve yüzde 90’a kadar geri dönüştürülmüş kartondan yapılmış çok amaçlı geri dönüştürülebilir ambalajlarda sunuluyor. Entegre VeroSense™ yönetim uygulamaları, kullanıcıların aralarından seçim yapabilecekleri dört performans moduyla pilin güç tüketimini ve kullanım ömrünü kontrol etmelerini sağlar.

Acer Vero PL3510ATV Akıllı Projektör

Acer Vero PL3510ATV, gelişmiş lazer ışığı projeksiyonunu ve yüksek güç verimliliğini taşınabilir bir cihaza getiriyor. Full HD çözünürlük, dinamik 4.800 ANSI lümen lazer diyot ve 50.000:1 kontrast oranı ile donatılan bu projektör, aydınlık iç ortamlarda bile uzun aralıklarla parlak, kristal netliğinde manzaralar yansıtır. Üstün lazer fosfor aydınlatma teknolojisi, geleneksel lamba tabanlı projektörlere göre sekiz kat daha az aydınlatma bozulması ve yüzde 48 daha az güç tüketimi ile güçlü, doğru renkler sunar[2] . Cıva içermeyen projektör ayrıca çevreye verilen zararı azaltmak için kasasında yüzde 50 PCR plastiği içerir. 30.000 saatlik kullanım ömrüyle birleşen bu özellikler, toplam sahip olma maliyetinden tasarruf edilmesine ve israfın azaltılmasına yardımcı olur.

Acer Vero PL3510ATV projektörü, evde veya işte çok yönlülüğü en üst düzeye çıkarmak için 2D Keystone’u ve projeksiyonu otomatik olarak rastgele bir izleme yüzeyine ayarlayarak bozulmasız bir görüntü sağlayan 4 köşeli düzeltme teknolojisini desteklerken lens kaydırma özelliği görüntüyü yönlendirmenize olanak tanır. cihazı hareket ettirmek zorunda kalmadan lens. Acer Vero PL3510ATV projektör ayrıca 7/24 kesintisiz projeksiyon tabanı ile kullanıcılara uzun süreler boyunca bile sağlam ve kaliteli performans sunuyor ve bileşenlerinin her ortamda güvenilir olması için IP5X seviyesinde korumaya sahip. Acer Vero PL3510ATV, birinci sınıf ses kalitesi için Audio Return işlevinin yanı sıra sinematik ses sağlayan ve harici hoparlör ihtiyacını ortadan kaldıran 10W dahili hoparlörü destekler. Bu, kullanıcıların en sevdikleri hoparlörleri projektöre bağlayarak etkileyici görsel ekranı tamamlayan sürükleyici bir ses deneyimi oluşturmalarına olanak tanır. Cihazla birlikte gelen Android TV[3]Acer Vero PL3510ATV, desteklenen donanım kilidi sayesinde Chromecast uyumluluğu ile kaynak cihazdaki uygun uygulamalardan kesintisiz video akışı ve ekran yansıtma sunar.

Fiyatlandırma ve Müsaitlik

Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P), Mayıs ayından itibaren EMEA bölgesinde 899 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer Vero PL3510ATV projektör, Eylül ayından itibaren EMEA bölgesinde 1.399 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlardaki mevcudiyet, yapı özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen en yakın acer Acer ofisi ile iletişime geçin.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-camliyayla.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu