Yaşam

Yüz Yıllık Mucize dizisi, Adnan Ziyagil’in detaylara yer vermesiyle izleyiciler tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Başrollerini Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Necip Nemili, Hümeyra, Zerrin Tekindor, Ecem Çalhan, Yalçın Hafızoğlu ve Ayşegül Cengiz’in paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisi dün akşam 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bir sahnesinde Türk dizi tarihinin efsanesi ortasında gösterilen Aşk-ı Memnu’ya gönderme yapılmıştır.

“Matmazel ADNAN BEY’İ UNUTAMIYOR”

Dizinin yeni bölümünde Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Süreyya, Cem’in babası Adnan Bey’den borç para aldığını söyledi. Bunun üzerine yeğenleri ‘Hangi Adnan Bey?’ sorusuna ‘Adnan Ziyagil’ dedi. Bu görüntü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Sahne için “Matmazel Adnan Bey unutulamadı” ve “Aman Matmazel Aşk-ı Memnu’nun evreni bitmez” yorumları yapıldı.

HAZİRANDA FİNAL YAPILACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, başarısıyla dizi tarihine geçen Hilal Saral’ın yönetmenliğini yaptığı Nuran Cihan Şit’in de senaryosunu yazdığı dizinin yeni sezonunun kaderi belli oldu. Perşembe günü 9. bölümü yayınlanan dizi, yeni bir gelişme olmazsa 15 Haziran’da ekrana gelecek olan 13. bölümüyle ekrana veda edecek.

karapurcek-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu