Haber

Neymar bugün oynayacak mı? Neymar Güney Kore maçında oynayacak mı? Neymar’ın sakatlığı devam ediyor mu?

Neymar bugün oynayacak mı? Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Neymar, sakatlığı nedeniyle son 2 maçta forma giyemedi. Güney Kore son 16 turunda bugün kimle karşılaşacak? Brezilya Neymar bugün Neymar için oynayacak mı? Neymar Güney Kore maçı var mı? Neymar’ın sakatlığı devam ediyor mu? Soruları gündemde. Detaylar burada…

NEYMAR GÜNEY KORE MAÇINDA MI?

Dün bir açıklama yapan Brezilya Teknik Direktörü Tite, sakatlığını atlatan Neymar’ın bugünkü Güney Kore maçında forma giyebileceğini açıkladı. Şimdi ilk 11’ler belli değil ama Neymar’ın bugün maçta forma giymesi bekleniyor.

NE OLDU?

Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Tite, 2022 Dünya Kupası’nda Brezilya’nın Sırbistan’ı 2-0 mağlup ettiği maçta sakatlığı nedeniyle maça devam edemeyen Neymar ile ilgili maçın ardından yıldız futbolcunun Dünya Kupası’nın geri kalanında forma giyeceğini söyledi. Kupa G Grubu maçı. Personel hekimi ise kesin konuşmak için 24-48 saatin ortasında bir mühlet geçmesi gerektiğini belirtti.

Sosyal medyada Neymar’ın ayağının şişmiş halini gösteren fotoğraf karesi gündem oldu.

Brezilya Milli Takım doktoru Rodrigo Lasmar, “Neymar’ın bileğinde şişlik vardı, yedek kulübesinde hızlıca tedaviye başladık. Daha net söyleyebilmek için 24-48 saat ortasını beklememiz gerekiyor. MR çekmeyeceğiz. veya benzeri bir inceleme, ancak gerekirse yaparız.” açıklama yapmıştı. Sakatlığı nedeniyle son iki lig maçında forma giyemeyen Neymar’ın son 16’da forma giymesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu