Haber

Kıvanç Tatlıtuğ dizisinin transferi Aile’yi çok etkileyecek! Sosyal medya sallandı

Yayına başladığı ilk bölümünden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen ve her hafta sosyal medyanın en çok konuşulan bahisleri arasında yerini alan Aile dizisine taze kan geliyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde usta isim Musa Uzunlar gruba dahil olmuş ve hikayesiyle izleyenleri kendine hayran bırakmıştı. Bu gelişmenin ardından Show TV’den yepyeni bir transfer hamlesi geldi ve Rüçhan Çalışkur, Aile dizisinin kadrosuna katıldı.



Oyuncu kimliğinin yanı sıra seslendirme sanatçısı olarak da beğeni toplayan ve son olarak Mükemmel Kiracı projesi ile kamera karşısına geçen Rüçhan Çalışkur, sürpriz bir karakterle ekranlara bomba gibi dönüyor. Güçlü konusu ve iddialı kadrosuyla 7 Mart’tan bu yana ekran serüvenine devam eden Aile dizisinin yeni oyuncusu Rüçhan Çalışkur’un rolü belli oldu. Deneyimli oyuncu Rüçhan Çalışkur, Ahmet Katiksız’ın yönetmenliğinde çekilen Aile projesinde İlyas Koruzade’nin annesi ‘Kıymet’ karakteriyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Aile dizisi ile sözleşme imzalayan Rüçhan Çalışkur, Bu Benim Hikayem, Masumiyet, Avlu, Kalp Atışı, Yılanların İntikamı, Ihlamurların Altında ve Beni Unutma gibi yapımlarda rol almıştır.

mesudiye-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu