Haber

Kayıp 7 yaşındaki erkek çocuğu için su kanalında arama çalışmaları başlatıldı

Kayıp 7 yaşındaki erkek çocuğu için su kanalında arama çalışmaları başlatıldı

BURDUR – Burdur’un Gölhisar ilçesinde sabah saatlerinde kayıp çocuğu bulmak için kaybolduğu yerin yakınındaki su kanalında dalgıç polis ve AFAD ekipleri tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Olay, Burdur’un Gölhisar ilçesinde sabah 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, babasıyla birlikte hayvan alışverişi yapmak için bir eve giden 7 yaşındaki Süleyman Sancar, bir anda ortadan kayboldu. Bir süre sonra oğlunun yokluğunu fark eden baba İzzet Sancar ve beraberindekiler, 7 yaşındaki Süleyman’ı aramaya koyuldu. Evin yanındaki su kanalına düşebileceğinden şüphelenen baba Sancar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler ilk olarak su kanalını besleyen Yapraklı Barajı’nın kapaklarını kapattı. Daha sonra vidanjörlerle kanalın suyu boşaltıldı ve arama çalışmalarına devam edildi. Kanalın geniş olması nedeniyle sonuç alınamayınca bölgeye Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü’ne bağlı 5 dalgıç polis sevk edildi. Olay yerine gelen dalgıç polisler su kanalında arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken, çevre mahallelerde vatandaşlar ve polis ekipleri küçük çocuğu bulmak için seferber oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu